PROFESSIONELE WEBONTWIKKELING

Laat jouw kwaliteiten professioneel uitstralen

WIJ BOUWEN JOUW DROOM SITE

Avada & Avada create exceptional properties, including residential and commercial developments.

Een website kan vele doelen hebben en dit weten wij. Daarom zullen wij altijd eerst een strategie met jou bepalen en opzetten voordat wij verder gaan naar de volgende fase.

Jouw website wordt echt persoonlijk doordat wij jou altijd heel betrokken houden bij het project. Zo kun jij niet alleen in het begin, maar ook tijdens het project feedback geven, nieuwe ingevingen doorgeven en het resultaat sturen.

Onze vorige klanten hebben het vertrouwen gehad in ons wat er op zijn beurt ook voor heeft gezorgd dat wij hun konden inspireren met onze kennis en vaardigheden.

Hieronder vind je al onze webontwikkeling diensten en onze afgeronde projecten.

BEREIK KLANTEN SNELLER EN EFFICIËNTER

Webdesign

Graag zien wij dat jij online succes behaalt bij wat je doelen ook zijn! Een start daar in is het ontwikkelen van een gepersonaliseerde, duidelijke en sprekende website die jouw verhaal vertelt. Wij werken nauw samen met je om de content en de website een volledige verhaal te laten vertellen en jouw klanten optimaal te bereiken.

DE DIGITALE TRANSITIE DIE JOUW WEBSITE VERDIENT

(re)Webdesign

Naast het ontwerpen van nieuwe websites stropen wij onze mouwen ook op voor het redesignen van bestaande websites. Omdat er over de jaren heen nieuwe technieken, design keuzes en misschien ook wel bedrijfsinformatie veranderd is het belangrijk om bij te blijven met je website. Wij kunnen jou hier perfect mee helpen!

VERKOOP GEMAKKELIJK JOUW DIENST/PRODUCT ONLINE

Webshops

De markt verandert en begint steeds meer en meer te digitaliseren. Daarom is het als aanbieder van producten/diensten erg handig om van die online markt te profiteren door een online aanwezigheid te hebben. Wij bieden gepersonaliseerde websites aan die wij in goede samenwerking met jou opzetten.

WORD ONLINE GEZIEN

SEO

Zoekmachines zoals Google scoren websites a.d.h.v. verschillende criteria. Wij helpen jou de content te verbeteren en zullen zelf overige punten op de website verbeteren waardoor jouw website omhoog schiet in de Google scores. Ook kun je een abonnement afnemen bij ons waarbij wij maandelijks jouw seo zullen herzien.

EEN KAPOTTE WEBSITE IS GEEN WEBSITE

Reparatie

Het kan gebeuren dat je website door hackers, updates, misconfiguraties en meer stopt met werken. Het herstellen van een website kan alleen als er ook volledige back-ups gemaakt zijn van de website (wat bij onze hosting automatisch gebeurd). Als je geen back-ups hebt ben je aangewezen op het “repareren” van je site.

ENSURING YOUR SYSTEMS ARE OPTIMAL

Advies

Wij snappen dat je als (potentiële) klant advies wilt hebben over bijvoorbeeld wat een website voor je kan betekenen en wat hier de toegevoegde waarde van is, hoe je een website op zet, wat voor hosting je nodig hebt en hoe je ervoor zorgt dat je website goed beveiligd en vindbaar is. Wij beantwoorden graag al deze vragen.

RECENT
PROJECTS

Avada & Avada is an award winning company with a reputation for consistent innovation at the highest level of design.

RECENT
PROJECTS

Avada & Avada is an award winning company with a reputation for consistent innovation at the highest level of design.